Vélemények – Sarok és talpfájdalom

Ferenczi Ágnes 2021. 04. 15.
Sarkantyú van a jobb lábamon, és a talpam is fájdogál.
Már jártam lökéshullám kezelésre régebben, ami bevált, de sajnos a kezelések letelte után 3-4 héttel ismét jelentkezett minden problémám, és azért havonta nem szerettem volna kezelésre járni. Ismerős ajánlotta ezt az otthoni készüléket, egy hónapja használom, és úgy tűnik bevált, de szerintem naponta kell használni. üdvözlöm Önöket!


Dmeter Margit 2021. 01. 20.
Kezdődő sarkantyúra vásároltam a készüléket…. voltam magánorvosnál lökéshullám kezelésen fájdalmas volt, és a 8 alkalom kb. 2 hétre szüntette a panaszokat. aztán láttam az Önök hirdetését, utána olvastam, és úgy gondoltam igazuk van abban hogy ezek tüneti kezelések, és ismételni kell egy idő után – és ez igen rövid idő -, hogy használjon is… .én naponta használom a készüléket. Ha nem is olyan a lábam mint “újkorában, ” sokkal elviselhetőbbek a problémák….ehhez viszont napi kezelésre van szükség, aki nem tud erre naponta 10 percet szánni, nem ajánlom a készüléket….

Révész Gáborné 2021. 01. 13.
Talpammal és sarkantyúvak küzdök évek óta. Jártam magán lökés kezelésre ami ideig-óráig hasznos volt, de kb havonta kellett volna menni kezelésre a normál állapot tartásához, aztán ismerős ajánlotta az Önök készülékét. Gondolkodtam egy ideig, de végül most már 5. hete használom, és szinte tünetmentes a lábam, de
naponta két kezelést végzek ehhez, de kénytelen vagyok, mert nem tudnék cipőt húzni!

Fischborn Ferencné 2020. 09. 01.
Fájdalmas nagy gépes lökéshullám kezelés után döntöttem a készülékük mellett, mivel ez a fajta kezelés hasznos, de nagyon fájdalmas volt a kórházban. Az önök készüléke is hatásosnak bizonyult, mondjuk a 2. héten éreztem igazán a teljes könnyebbséget. Most tartok a 3. hét végén, még nem tudom naponta fogom-e használni, vagy megvárjam a kiújulását a fájdalmaknak, mert jelenleg teljesen jó a talpam, csak néha érzek valami halvány zsibbadást.


Mokkás Károlyné 9 hónapja
Talpi in gyulladásom van, visszatérő. Jártam rendelőben kapható hullámkezelésre, ami igen fájdalmas volt. Az Önök készülékét ismerősöm adta először kipróbálásra, és úgy találtam, érdemes vennem egyet. A tapasztalataim: ténylegesen nem szabad a gyulladt részre tenni, mellette viszont kezelhető, ha erre figyelni kell. Kb. a 2. napon minimális lett a fájdalom, egy hét múlva nem jelentkezett csak a 3. kezelés előtt. A járás is könnyebb volt már, a 2. héten cipő is elviselhetővé vált. Jelenleg itt tartok, folytatom a kezeléseket! üdvözlettel


Sóti Gáborné 9 hónapja
Mivel a régi -szintén Önöknél, évekkel ezelőtt a neurópátiás lábam kezelésére beszerzett – KB-100-as készülékem elromlott, és sajnos már nem forgalmazzák – pedig egy csoda volt a hatása !-, kellett valami helyette. Nem igazán bíztam ebben a készülékben, de jobb híján megvettem. A fájdalmamat megszüntette, a zsibbadás jól enyhült, az égő érzéseimet viszont nem enyhítette annyira mint a 100-as készülék. Azért így is sokkal jobb lett az életminőségem, mint míg hezitáltam a vásárláson, és nem használtam semmit. Sajnos, a neuropátia nem gyógyítható, a gyógyszerek nem érnek semmit, nem volt rossz döntés ez a készülék, mert elviselhetőbb lett a helyzet!


Sajlás Gáborné 11 hónapja

Sajnos, neuropátia és sarkantyú is nehezíti a lábamat. Két hete használom a készüléket, a pluszt vettük. A fájdalom megszűnt, és nem kiabálom el, de a sarkamnál kisebbnek tűnik a pukli, bár most papucsot viselek.. A talpamnál a feszülés megszűnt. A használatról: eddig napi 3 kezelés volt, a sarkamhoz helyeztem a készüléket, tegnaptól már áttértem a napi két használatra, remélem, nem átmeneti a változás! üdvözlettel


Hajós György 12 hónapja
Achilles-ín fájdalom gyulladással tarkítva, már több mint 3 hete szenvedtem…a 4. napon már nem volt fájdalom, és kb. 10 nap után szinte teljesen megszűntek a problémák. Ma két hete használom a készüléket, annyit mondanék még, a gyulladt felületre nem jó rakni, mert pirosabb lett, de ahogy János doktor úr ajánlotta, mellette kezeltem, és így nem volt probléma. Elnézést a sok telefonért, de gondoltam, inkább érdeklődök!


Gáborné Győri Ilona 12 hónapja
Két gerincsérv és sarkantyú ami a vásárlásra késztetett. Jártam már két kúrára is lökésterápiára magánrendelésre, ami jó volt, de kb. 3 hét után ismét jöttek a fájdalmak, ezért vettem örömmel az Önök által forgalmazott készüléket. A plusz változatot vásároltam, a fájdalmaimat szünteti a hátam és a derekam környékén, de ehhez napi kezelésre van szükségem, ha kihagyok napokat jelentkezik, de elegendő már az egy kezelés is. A sarkamon viszont ténylegesen megszüntette a gondokat, csökkent a duzzanat is, és tudom hordani a régebbi zárt cipőimet is. Itt csak hetente 1-2 kezelést végzek, azt nem említettem, hogy előtte egy 3 hetes kúrát végeztem. Viszont negatívumként-ha ezt annak lehet nevezni – az elemet tényleg aránylag gyorsan lemeríti! üdvözlettel Önöknek!


Gál Katalin 1 éve
A sarkam és a talpam miatti döntésem volt a készülék kipróbálása. Egy hét kellett azért hogy jobb legyen. A normál készüléket vásároltam, és úgy döntöttem megvenném a plusz jelűt, azzal kevesebb idő lehetne, kérem, értesítsenek, ha kapható lesz.


Velner György 1 éve
könyökömre, és neuropátiás lábamra vettük a készüléket, a plusszosat. igazán elégedett vagyok a készülékkel. köszönöm


 
Bálint Ferencné 1 éve
Neuropátiás fájdalmak és sarkantyú okozta fájdalmaimra használom a készüléket, és igen jó a tapasztalatom. Köszönöm jó tanácsaikat! üdvözlöm Önöket!


Mátyás Mihály 1 éve

Neuropátiás fájdalmaimra szerettem volna kipróbálni a készüléket. Az éjszakai fájdalmat megszüntette, a zsibbadás az elviselhetőig mérséklődött…Tudom, nem kimondtottan erre a problémára árulják a készüléket, de mivel már annyi mindennel próbálkoztam, gondoltam ez még belefér, és a térdem amúgy is “kopottas”, így ha talpamat nem is, de arra hasznos lehet, de kellemesen érint, hogy jó oda is a készülék! Tiszteletem Mátyás Mihály nyugdíjas


Dóra Tamás 1 éve

Bütyök és sarkantyú problémám van, a fájdalmat jelentősen mérsékelte a kezelés, a talpam sokszor mereven begörcsöl, az is javulóban van ezt kb. egy hét alatt tudom jelezni Önök felé…könnyített a helyzetemen, üdvözlöm Önöket


Mihályfy György 2 éve

Könyök és talp problémám van évek óta, jártam lökéshullám terápiára, de nagyon fájdalmas volt a kezelés. Mivel ez a készülék jóval kisebb , és ismerős használja már, kipróbáltam, és nem volt kellemetlen a kezelés. Elég gyorsan hatott, a fájdalmat már a 3. kezelés után nem éreztem, a könyökömet a 2. héten könnyebben mozgattam, és a térdem merevsége is jobb lett. Végül is jó döntés volt, bár, ha nem ajánlja valaki nem biztos hogy belevágok. üdv…


Kacur Miklósné 2 éve

A fájdalmas talpamat kezelem már 3. hete, egy jó találmány ez a készülék, csak kitartás kell hozzá, de korántsem fáj annyira mint a kezelések előtt. Tudok sétálni, és végre a cipőt is tudom hordani már.


Simon András 2 éve

Talpgyulladásra használom a készüléket a 2. kúrát tartottam, jobb lett a helyzetem, tovább birom a cipő viselését, ki tudtam mozdulni. Persze, szedek gyógyszert is, a kettő együtt sokat nyomott a latba! üdvözlöm János urat!


Koncz Péter 2 éve

Talpi íngyulladásban szenvedek, ez visszatérő probléma nálam. Valamint sarkantyúm is van – már műtöttek is nem nagy sikerrel!-. Végső kétségbeesésemben vásároltam a készüléket, mivel ajánlották a lökéshullám kezelést a problémámra, de nehézkes az eljárás a kezelésre pont a fájdalmak miatt. Az interneten találtam ezt a készüléket, ha nem is teljesen oldotta meg a problémámat, de sokat javult az állapotom, a fájdalom szinte teljesen megszűnt, és így tudok közlekedni, és a talpamat is jobban tudom mozgatni. December óta használom a készüléket, a 3. kúrát végzem, pár napot hagytam csak ki közöttük, mivel ha abbahagytam a kezelést, kb. a 4.- 5. napon már fájdogált, és begörcsölt a talpam. Negatívum: elég gyorsan lemerül az elem….


Zólyomi Márta 2 éve
A talpamat kezelem már 3 hete és minimalizálódtak a panaszaim és cipőt is tudok húzni.

Küldje el nekünk véleményét:

Véleménye fontos nekünk! 
Ha kérdése is volt a vélemény beküldésekor, akkor arra e-mailben is válaszolunk, és az is meg fog jelenni az oldalon.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest