Vélemények – Sarok és talpfájdalom

Dmeter Margit 2021. 01. 20.
Kezdődő sarkantyúra vásároltam a készüléket…. voltam magánorvosnál lökéshullám kezelésen fájdalmas volt, és a 8 alkalom kb. 2 hétre szüntette a panaszokat. aztán láttam az Önök hirdetését, utána olvastam, és úgy gondoltam igazuk van abban hogy ezek tüneti kezelések, és ismételni kell egy idő után – és ez igen rövid idő -, hogy használjon is… .én naponta használom a készüléket. Ha nem is olyan a lábam mint “újkorában, ” sokkal elviselhetőbbek a problémák….ehhez viszont napi kezelésre van szükség, aki nem tud erre naponta 10 percet szánni, nem ajánlom a készüléket….

Révész Gáborné 2021. 01. 13.
Talpammal és sarkantyúvak küzdök évek óta. Jártam magán lökés kezelésre ami ideig-óráig hasznos volt, de kb havonta kellett volna menni kezelésre a normál állapot tartásához, aztán ismerős ajánlotta az Önök készülékét. Gondolkodtam egy ideig, de végül most már 5. hete használom, és szinte tünetmentes a lábam, de
naponta két kezelést végzek ehhez, de kénytelen vagyok, mert nem tudnék cipőt húzni!

Fischborn Ferencné 2020. 09. 01.
Fájdalmas nagy gépes lökéshullám kezelés után döntöttem a készülékük mellett, mivel ez a fajta kezelés hasznos, de nagyon fájdalmas volt a kórházban. Az önök készüléke is hatásosnak bizonyult, mondjuk a 2. héten éreztem igazán a teljes könnyebbséget. Most tartok a 3. hét végén, még nem tudom naponta fogom-e használni, vagy megvárjam a kiújulását a fájdalmaknak, mert jelenleg teljesen jó a talpam, csak néha érzek valami halvány zsibbadást.


Mokkás Károlyné 9 hónapja
Talpi in gyulladásom van, visszatérő. Jártam rendelőben kapható hullámkezelésre, ami igen fájdalmas volt. Az Önök készülékét ismerősöm adta először kipróbálásra, és úgy találtam, érdemes vennem egyet. A tapasztalataim: ténylegesen nem szabad a gyulladt részre tenni, mellette viszont kezelhető, ha erre figyelni kell. Kb. a 2. napon minimális lett a fájdalom, egy hét múlva nem jelentkezett csak a 3. kezelés előtt. A járás is könnyebb volt már, a 2. héten cipő is elviselhetővé vált. Jelenleg itt tartok, folytatom a kezeléseket! üdvözlettel


Sóti Gáborné 9 hónapja
Mivel a régi -szintén Önöknél, évekkel ezelőtt a neurópátiás lábam kezelésére beszerzett – KB-100-as készülékem elromlott, és sajnos már nem forgalmazzák – pedig egy csoda volt a hatása !-, kellett valami helyette. Nem igazán bíztam ebben a készülékben, de jobb híján megvettem. A fájdalmamat megszüntette, a zsibbadás jól enyhült, az égő érzéseimet viszont nem enyhítette annyira mint a 100-as készülék. Azért így is sokkal jobb lett az életminőségem, mint míg hezitáltam a vásárláson, és nem használtam semmit. Sajnos, a neuropátia nem gyógyítható, a gyógyszerek nem érnek semmit, nem volt rossz döntés ez a készülék, mert elviselhetőbb lett a helyzet!


Sajlás Gáborné 11 hónapja

Sajnos, neuropátia és sarkantyú is nehezíti a lábamat. Két hete használom a készüléket, a pluszt vettük. A fájdalom megszűnt, és nem kiabálom el, de a sarkamnál kisebbnek tűnik a pukli, bár most papucsot viselek.. A talpamnál a feszülés megszűnt. A használatról: eddig napi 3 kezelés volt, a sarkamhoz helyeztem a készüléket, tegnaptól már áttértem a napi két használatra, remélem, nem átmeneti a változás! üdvözlettel


Hajós György 12 hónapja
Achilles-ín fájdalom gyulladással tarkítva, már több mint 3 hete szenvedtem…a 4. napon már nem volt fájdalom, és kb. 10 nap után szinte teljesen megszűntek a problémák. Ma két hete használom a készüléket, annyit mondanék még, a gyulladt felületre nem jó rakni, mert pirosabb lett, de ahogy János doktor úr ajánlotta, mellette kezeltem, és így nem volt probléma. Elnézést a sok telefonért, de gondoltam, inkább érdeklődök!


Gáborné Győri Ilona 12 hónapja
Két gerincsérv és sarkantyú ami a vásárlásra késztetett. Jártam már két kúrára is lökésterápiára magánrendelésre, ami jó volt, de kb. 3 hét után ismét jöttek a fájdalmak, ezért vettem örömmel az Önök által forgalmazott készüléket. A plusz változatot vásároltam, a fájdalmaimat szünteti a hátam és a derekam környékén, de ehhez napi kezelésre van szükségem, ha kihagyok napokat jelentkezik, de elegendő már az egy kezelés is. A sarkamon viszont ténylegesen megszüntette a gondokat, csökkent a duzzanat is, és tudom hordani a régebbi zárt cipőimet is. Itt csak hetente 1-2 kezelést végzek, azt nem említettem, hogy előtte egy 3 hetes kúrát végeztem. Viszont negatívumként-ha ezt annak lehet nevezni – az elemet tényleg aránylag gyorsan lemeríti! üdvözlettel Önöknek!


Gál Katalin 1 éve
A sarkam és a talpam miatti döntésem volt a készülék kipróbálása. Egy hét kellett azért hogy jobb legyen. A normál készüléket vásároltam, és úgy döntöttem megvenném a plusz jelűt, azzal kevesebb idő lehetne, kérem, értesítsenek, ha kapható lesz.


Velner György 1 éve
könyökömre, és neuropátiás lábamra vettük a készüléket, a plusszosat. igazán elégedett vagyok a készülékkel. köszönöm


 
Bálint Ferencné 1 éve
Neuropátiás fájdalmak és sarkantyú okozta fájdalmaimra használom a készüléket, és igen jó a tapasztalatom. Köszönöm jó tanácsaikat! üdvözlöm Önöket!


Mátyás Mihály 1 éve

Neuropátiás fájdalmaimra szerettem volna kipróbálni a készüléket. Az éjszakai fájdalmat megszüntette, a zsibbadás az elviselhetőig mérséklődött…Tudom, nem kimondtottan erre a problémára árulják a készüléket, de mivel már annyi mindennel próbálkoztam, gondoltam ez még belefér, és a térdem amúgy is “kopottas”, így ha talpamat nem is, de arra hasznos lehet, de kellemesen érint, hogy jó oda is a készülék! Tiszteletem Mátyás Mihály nyugdíjas


Dóra Tamás 1 éve

Bütyök és sarkantyú problémám van, a fájdalmat jelentősen mérsékelte a kezelés, a talpam sokszor mereven begörcsöl, az is javulóban van ezt kb. egy hét alatt tudom jelezni Önök felé…könnyített a helyzetemen, üdvözlöm Önöket


Mihályfy György 2 éve

Könyök és talp problémám van évek óta, jártam lökéshullám terápiára, de nagyon fájdalmas volt a kezelés. Mivel ez a készülék jóval kisebb , és ismerős használja már, kipróbáltam, és nem volt kellemetlen a kezelés. Elég gyorsan hatott, a fájdalmat már a 3. kezelés után nem éreztem, a könyökömet a 2. héten könnyebben mozgattam, és a térdem merevsége is jobb lett. Végül is jó döntés volt, bár, ha nem ajánlja valaki nem biztos hogy belevágok. üdv…


Kacur Miklósné 2 éve

A fájdalmas talpamat kezelem már 3. hete, egy jó találmány ez a készülék, csak kitartás kell hozzá, de korántsem fáj annyira mint a kezelések előtt. Tudok sétálni, és végre a cipőt is tudom hordani már.


Simon András 2 éve

Talpgyulladásra használom a készüléket a 2. kúrát tartottam, jobb lett a helyzetem, tovább birom a cipő viselését, ki tudtam mozdulni. Persze, szedek gyógyszert is, a kettő együtt sokat nyomott a latba! üdvözlöm János urat!


Koncz Péter 2 éve

Talpi íngyulladásban szenvedek, ez visszatérő probléma nálam. Valamint sarkantyúm is van – már műtöttek is nem nagy sikerrel!-. Végső kétségbeesésemben vásároltam a készüléket, mivel ajánlották a lökéshullám kezelést a problémámra, de nehézkes az eljárás a kezelésre pont a fájdalmak miatt. Az interneten találtam ezt a készüléket, ha nem is teljesen oldotta meg a problémámat, de sokat javult az állapotom, a fájdalom szinte teljesen megszűnt, és így tudok közlekedni, és a talpamat is jobban tudom mozgatni. December óta használom a készüléket, a 3. kúrát végzem, pár napot hagytam csak ki közöttük, mivel ha abbahagytam a kezelést, kb. a 4.- 5. napon már fájdogált, és begörcsölt a talpam. Negatívum: elég gyorsan lemerül az elem….


Zólyomi Márta 2 éve
A talpamat kezelem már 3 hete és minimalizálódtak a panaszaim és cipőt is tudok húzni.

Küldje el nekünk véleményét:

Véleménye fontos nekünk! 
Ha kérdése is volt a vélemény beküldésekor, akkor arra e-mailben is válaszolunk, és az is meg fog jelenni az oldalon.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest