Szállítási, fizetési illetve átvételi módok


MegrendelhetŇĎ term√©kek k√∂re

 A Szolg√°ltat√≥ √°ltal forgalmazott valamennyi term√©k orvostechnikai eszk√∂z, √©s egyben gy√≥gy√°szati seg√©deszk√∂z is.

Magyar nyelvŇĪ, r√©szletes haszn√°lati √ļtmutat√≥val rendelkezik, melyet Szolg√°ltat√≥ a term√©krŇĎl ki√°ll√≠tott sz√°ml√°val, √©s az egy√©ves garancia  igazol√°s√°val  egy√ľtt a term√©k kisz√°ll√≠t√°s√°val egyidejŇĪleg bocs√°t a MegrendelŇĎ rendelkez√©s√©re.

K√©rj√ľk, a haszn√°lati √ļtmutat√≥t figyelmesen olvassa √°t, √©s a megrendel√©s elŇĎtt honlapunkon t√°j√©koz√≥djon a haszn√°latot  esetlegesen kiz√°r√≥ t√©nyezŇĎkrŇĎl is!  

A sz√°ll√≠t√°si konstrukci√≥k, csak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n bel√ľli csomagsz√°ll√≠t√°s eset√©n √©rv√©nyesek. Magyarorsz√°gon k√≠v√ľlre Szolg√°ltat√≥ nem teljes√≠t kisz√°ll√≠t√°st.

K√©sz√ľl√©keinket r√©szletes magyar nyelvŇĪ haszn√°lati utas√≠t√°ssal sz√°ll√≠tjuk, √©s egy √©v garanci√°t v√°llalunk.

Az alábbi szállítási, fizetési ill. átvételi módok választhatók a rendelés során:

1. Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal

Ebben az esetben a fut√°rszolg√°lat a csomagot a felad√°s√°t k√∂vetŇĎ napon sz√°ll√≠tja ki. A k√ľldem√©ny √°tv√©tel√©nek napj√°n e-mailben √©s SMS-ben is √©rtes√≠t√©st k√ľld a kisz√°ll√≠t√°sr√≥l a fut√°r el√©rhetŇĎs√©g√©vel. Az √°tad√°st megelŇĎzŇĎen a fut√°r 1 √≥r√°val telefonon egyeztetheti a r√©szleteket.

2. Postahivatali, MOL vagy COOP PostaPonton t√∂rt√©nŇĎ √°tv√©tel

Ebben az esetben - miut√°n a megrendelt term√©k v√©tel√°r√°t a Szolg√°ltat√≥ √°ltal megadott m√≥don banksz√°ml√°ra √°tutalta, √©s az a Szolg√°ltat√≥ sz√°ml√°j√°n megjelenik, a Szolg√°ltat√≥ v√©gleges√≠ti a rendel√©s√©t. Ezt k√∂vetŇĎen az √∂ssze√°ll√≠tott csomag felad√°sra ker√ľl, √©s az MPL fut√°rszolg√°lat az √Ėn √°ltal megadott Postahivatalba, MOL, vagy COOP PostaPontba sz√°ll√≠tja ki a felad√°st k√∂vetŇĎ 2. munkanapon. A k√ľldem√©ny √°tv√©teli lehetŇĎs√©g√©rŇĎl az MPL SMS-ben, vagy e-mailben √©rtes√≠t√©st k√ľld. A V√°s√°rl√≥nak 5 napja van √°tvenni a csomagot az adott PostaPont nyitvatart√°si idej√©ben.

A V√°s√°rl√≥ hib√°j√°b√≥l meghi√ļsult k√©zbes√≠t√©s miatti √ļjrak√ľld√©s k√∂lts√©gei minden esetben a V√°s√°rl√≥t terhelik.

3. Szem√©lyes √°tv√©tel telephely√ľnk√∂n

Ebben az esetben nem sz√ľks√©ges az elŇĎzetes megrendel√©s, de c√©lszerŇĪ telefonon √©rdeklŇĎdni arr√≥l, hogy a megv√°s√°rolni k√≠v√°nt term√©k van-e rakt√°ron.

4. √Ātv√©teli lehetŇĎs√©gek

- Szállítás DPD futárszolgálattal, utánvéttel: 1.800,- Ft

- Sz√°ll√≠t√°s fut√°rszolg√°lattal, oldalunkon kereszt√ľli bankk√°rty√°s fizet√©ssel: 1.600,- Ft

- Sz√°ll√≠t√°s  fut√°rszolg√°lattal elŇĎre utal√°ssal : 1.600,- Ft

- Sz√°ll√≠t√°s PostaPontra, elŇĎre utal√°ssal, vagy bankk√°rty√°s fizet√©ssel: 1.200,- Ft

- ElŇĎre utal√°s eset√©ben:

Miut√°n a megrendelt term√©k v√©tel√°r√°t a SAX Kft. CIB Bankn√°l vezetett 11101301-10585601-01000003 sz√°m√ļ sz√°ml√°j√°ra √°tutalta, √©s az sz√°ml√°n megjelenik, a csomagj√°t √°tadjuk a fut√°rszolg√°latnak.

 - Kisz√°ll√≠t√°s 1-3 munkanap alatt. 

 - Amennyiben a csomag √°tv√©tele ut√°n a k√©sz√ľl√©kkel valami probl√©m√°t √©szlel, k√©rj√ľk,

 jelezze ezt c√©g√ľnknek, √©s cserecsomag form√°j√°ban  kicser√©lj√ľk √Ėnnek.

 - ElŇĎfordulhat, hogy egy-egy term√©k √°tmenetileg kifogy, ilyen esetben a sz√°ll√≠t√°s ak√°r 10-14 napot    is ig√©nybe vehet. ErrŇĎl √©rtes√≠tj√ľk a V√°s√°rl√≥t, illetve amennyiben elŇĎre utal√°s, illetve bankk√°rty√°s fizet√©s t√∂rt√©nt, egyeztetj√ľk, hogy fenn tartja-e a megrendel√©st. Amennyiben nem, halad√©ktalanul visszafizetj√ľk a be√©rkezett √∂sszeget.

       Fizet√©s

 

1.    A V√°s√°rl√≥ az al√°bbi fizet√©si lehetŇĎs√©gek k√∂z√ľl v√°laszthat:

- A vételár kiegyenlítése utánvéttel: a rendelés teljes összegét a Felhasználó az átvételkor fizeti meg.

- A v√©tel√°r kiegyenl√≠t√©se elŇĎre utal√°ssal: ebben az esetben - miut√°n a megrendelt term√©k v√©tel√°r√°t a Szolg√°ltat√≥ √°ltal megadott m√≥don banksz√°ml√°ra √°tutalta, √©s az a banksz√°ml√°n megjelenik -, a Szolg√°ltat√≥ v√©gleges√≠ti a megrendel√©st, √∂ssze√°ll√≠tja a csomagot, √©s gondoskodik a kiv√°lasztott sz√°ll√≠t√°sr√≥l.

- A vételár kiegyenlítése bakkártyával: Jelenleg nem lehet bankkártyával fizetni az oldalon,


2.    A Szolg√°ltat√≥ a leadott Megrendel√©st k√ľl√∂n e-mailen igazolja vissza, amely visszaigazol√°s az √úgyf√©l aj√°nlat√°nak elfogad√°s√°t vagy elutas√≠t√°s√°t tartalmazza. (Ez nem azonos a megrendel√©s be√©rkez√©s√©t automatikusan visszaigazol√≥ e-maillel, hiszen a Megrendel√©s lead√°sa ut√°n a V√°s√°rl√≥hoz email √ļtj√°n √©rkezett automatikus rendszer√ľzenet csak a Megrendel√©s r√∂gz√≠t√©s√©rŇĎl sz√≥l, t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪ √©s nem jelenti a Megrendel√©s Elad√≥ √°ltali visszaigazol√°s√°t.). Az Elad√≥ √©s V√°s√°rl√≥ k√∂z√∂tti SzerzŇĎd√©s akkor j√∂n l√©tre, amikor a V√°s√°rl√≥ e-mail √ļtj√°n megkapja az Elad√≥t√≥l a Megrendel√©s elfogad√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ visszaigazol√°st.

3.    A Szolg√°ltat√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get, ha a hib√°san megadott el√©rhetŇĎs√©gek vagy hib√°s e-mail c√≠m megad√°sa miatt az elektronikus visszaigazol√°s elmarad, illetve nem megfelelŇĎ m√≥don ker√ľl k√©zbes√≠t√©sre. A fenti szab√°lyokt√≥l elt√©rhetnek a felek, ha ebben elŇĎzetesen meg√°llapodnak.

V)   A megrendel√©sek feldolgoz√°sa √©s teljes√≠t√©se

1.    Az Elad√≥ - a V√°s√°rl√≥ egyidejŇĪ √©rtes√≠t√©se mellett, jogk√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl - t√∂r√∂lheti a V√°s√°rl√≥ Megrendel√©s√©t, az al√°bbi esetekben:

-      amennyiben a V√°s√°rl√≥ online fizet√©si m√≥dot jel√∂lt meg, √©s a k√°rty√°t kibocs√°jt√≥ p√©nzint√©zet a tranzakci√≥t nem enged√©lyezi;

-      amennyiben a V√°s√°rl√≥ online fizet√©si m√≥dot jel√∂lt meg, √©s az online fizet√©st biztos√≠t√≥ partner nem tudja √©rv√©nyes√≠teni a tranzakci√≥t;

-      ha V√°s√°rl√≥ √°ltal megadott adatok nem fedik a val√≥s√°got, nem teljes k√∂rŇĪek vagy nem teszik lehetŇĎv√© a Megrendel√©s teljes√≠t√©s√©t.

2.    √Āltal√°nos teljes√≠t√©si hat√°ridŇĎ: a megrendel√©snek a Szolg√°ltat√≥hoz val√≥ meg√©rkez√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott 1-3 munkanapon bel√ľl. A felek k√∂lcs√∂n√∂s meg√°llapod√°s eset√©n ettŇĎl elt√©rhetnek.

3.    Ha Szolg√°ltat√≥ a szerzŇĎd√©sben v√°llalt k√∂telezetts√©g√©t az√©rt nem teljes√≠ti, mert a szerzŇĎd√©sben meghat√°rozott term√©k elŇĎre nem l√°that√≥ √©s el nem h√°r√≠that√≥ okb√≥l nem √°ll rendelkez√©s√©re, k√∂teles errŇĎl Felhaszn√°l√≥t halad√©ktalanul t√°j√©koztatni. Ilyen esetben ha a Felhaszn√°l√≥ el√°ll a v√°s√°rl√°st√≥l, az √°ltala befizetett √∂sszeget a Szolg√°ltat√≥ halad√©ktalanul, de legk√©sŇĎbb 14 napon bel√ľl visszat√©r√≠ti.

Az el√°ll√°si jogr√≥l, panaszkezel√©srŇĎl, j√≥t√°ll√°sr√≥l, kell√©kszavatoss√°gr√≥l,  stb. az ASZF- men√ľpontban  t√°j√©koz√≥dhat!

 

El√©rhetŇĎs√©geink

Kérdése van?
Keressen minket az √°l√°bbi el√©rhetŇĎs√©geinken:

1162 Budapest (√Ārp√°df√∂ld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@lokeshullamok.hu